Un român face greva foamei de 3 zile, supărat că primarul dintr-o localitate din Iași nu i-a răspuns la o adresă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român face greva foamei de 3 zile, supărat primarul dintr-o localitate din Iași nu i-a răspuns la o adresă
Un român face greva foamei de 3 zile, supărat primarul dintr-o localitate din Iași nu i-a răspuns la o adresă

Un bătrân, în vârstă de 72 de ani, Vasile Văraru, nu a mai mâncat nimic de 3 zile. Ieșeanul a decis să intre în greva foamei după ce primarul din Rediu, Grosu Ciprian, nu îi răspunde la o adresă.

Liviu Dobre, liderul consilierilor locali PMP din Consiliul Local Rediu a dezvăluit faptul că adresa pe care bătrânul a făcut-o se află pe masa primarului de peste 5 luni.

Totul a început în urmă cu câteva luni când bătrânul ieșean i-a transmis o adresă primarului Grosu Ciprian legată de o retrocedare a unui teren. Cu disperare ieşeanul a încercat să îl contacteze pe edil, dar fără succes. Pentru că a a văzut că nu are nicio cale de izbândă, Vasile a intrat în greva foamei. Acesta vrea ca primarul să îşi respecte angajamentele luate în momentul în care locuitorii comunei l-au votat, scrie bzi.ro 

 

Consilier local: Domnule primar, vă rog public să îl primiți în audiența și să lămuriți problema

 

Liviu Dobre, liderul consilierilor locali PMP Rediu a sunat la Ambulanță pentru că a observat că bărbatul se simte rău. Întreaga întâmplare este povestită, pe o reţea de socializare de Liviu Dobre, liderul consilierilor locali PMP Rediu. Acesta a menţionat că a apelat la ajutorul ambulantei după ce a observat faptul că bătrânului îi este rău.

"Astăzi a acuzat dureri la mână și picior și am sunat la ambulanță pentru a-i verifica starea de sănătate. Nu mai este o noutate că răspunsurile vin foarte greu sau deloc dinspre primărie spre cetățeni, promisiunile făcute public pe Facebook sunt doar praf în ochi iar ironia cu care ne tratează, nu mai este de actualitate. Dimineață când l-am întrebat despre această problemă, am primit un răspuns ironic „Am rezolvat !”. Păi dacă ați rezolvat, de ce acest om este în continuare în fața primăriei?  Domnule primar, vă rog public să îl primiți în audiența și să lămuriți problema.

Nu întoarceți spatele cetățenilor fie că v-au votat sau nu! Îi doresc sănătate domnului și sper să-și primească răspunsul cât mai rapid!", a conchis consilierul local în postarea publicată pe o rețea de socializare. 

 

 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel