Un român din Ungaria și-a distras patronul cu o broască, apoi l-a bătut, i-a furat banii și mașina

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român din Ungaria și-a distras victima cu o broască, apoi a bătut-o și i-a furat banii și mașina
Un român din Ungaria și-a distras victima cu o broască, apoi a bătut-o și i-a furat banii și mașina

Poliția din Kiskunfélegyháza a arestat pe 9 ianuarie un român, acuzat de infracțiunea de tâlhărie. Mașina furată de român a fost găsită și returnată proprietarului de drept.

Un bărbat de 68 de ani din Orgovány a mers la poliție în seara zilei de 11 aprilie 2023, anunțând ă a fost jefuit de angajatul său, un român.

Românul se angajase să culeagă fructe de soc din grădina victimei. Florile culese au fost împachetate într-o parte a casei, unde angajatul a văzut o broască. Acesta s-a speriat și i-a cerut șefului să o prindă.

Ulterior s-a dovedit că aceasta a fost doar o distragere a atenției din partea românului. Atunci când fermierul urmărea broasca, românul l-a atacat și a început să-l bată. La început, românul și-a bătut victima cu pumnii, iar apoi a luat o lopată, scrie 444.hu.

 

Românul, identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere

 

Victima a reușit să scape, iar atacatorul său i-a furat mașina din curte. În vehicul, a găsit cheia apartamentului victimei sale, pe care a folosit-o pentru a intra în proprietate, de unde a luat portofelul cu 130.000 HUF (1.708,2 RON)

Victima a fost transportată la spital, fiind grav rănită. Deși victima nu cunoștea numele complet al făptuitorului, anchetatorii l-au identificat în scurt timp cu ajutorul unui sistem de camere de securitate.

Polițiștii l-au căutat însă pe bărbatul de 28 de ani în zadar, dar nu l-au găsit, iar ulterior au primit informații că se află în străinătate, astfel că împotriva lui a fost emis un mandat de arestare. În cele din urmă, poliția din Kiskunfélegyháza l-a arestat pe făptașul în vârstă de 28 de ani la Lajosmizsé pe 9 ianuarie. Detectivii îl bănuiesc pe bărbat de infracțiunea de tâlhărie și au inițiat arestarea acestuia după ce l-au audiat. Mașina furată a fost găsită și returnată proprietarului de drept.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel