Un român din Olanda își caută tatăl, care nu știe că a avut un fiu: „Nu ți s-a spus niciodată despre existența mea, dar eu vreau să te cunosc!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Claudiu, un român de 36 de ani stabilit în Olanda își caută tatăl. Tânărul spune că mama sa l-a crescut singură, iar tatăl lui nu a aflat niciodată că a avut un fiu cu iubita sa de atunci. 

O poveste ca în telenovele. O tânără rămâne însărcinată, dar tatăl copilului ei nu află niciodată despre existența fructului iubirii dintre cei doi. 36 de ani mai târziu, băiatul, care acum a devenit tată la rândul său, vrea să dea de urma părintelui său.

„Salutări din OLANDA!

Mă numesc CLAUDIU FLORIAN, născut la data de 21.10.1984 la TÂRGUL CĂRBUNEȘTI, județul GORJ. Am fost crescut de către mama mea naturală și apelez la această pagină în speranța că îmi voi găsi tatăl natural.

El se numește CANDOI MIHAIL și din cate știu eu, este din localitatea GHINDĂREȘTI, județul CONSTANȚA. La momentul nașterii mele lucra la CFR în Constanța și nu știe de existența mea.

Părinții mei s-au cunoscut în Constanța dar nu au ținut legătura.

Mesaj pentru tatăl meu: Nu ți s-a spus niciodată despre existenta mea, dar eu am buna plăcere să te cunosc, sa știu despre tine, dacă ești bine și dacă mai am frați și surori“, este mesajul lui Claudiu pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României“.

Salutări din OLANDA! Mă numesc CLAUDIU FLORIAN, născut la data de 21.10.1984 la TÂRGUL CĂRBUNEȘTI, județul GORJ. Am fost...

Publicată de The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României pe Marţi, 2 martie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel