Un român din Italia și-a exploatat sexual soția. Încasa între 50 şi 100 de euro pentru fiecare client satisfăcut

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Schimbare bruscă de situație. „Victima” a trimis mai multe mesaje vocale în care era de acord să întrețină relații intime
Schimbare bruscă de situație. „Victima” a trimis mai multe mesaje vocale în care era de acord să întrețină relații intime

Un român a fost arestat în Italia, după ce polițiștii au descoperit că își exploata sexual soția. Complicele era chiar mama lui. 

Un român în vârstă de 35 de ani a fost arestat la Imola, fiind acuzat de proxenetism, împreună cu mama sa. Bărbatul, identificat drept T.I., își promova soţia, în vârstă de 19 ani, pe internet. El o poza în ipostaze intime și posta fotografiile pentru a atrage clienți, scrie publicația Imola Oggi.

Potrivit anchetatorilor, tânăra era exploatată într-o cameră închiriată într-un motel. Prețul obținut era între 50 şi 100 de euro pentru fiecare client pe care aceasta îl satisfăcea.

O parte din banii încasați de femeie erau utilizaţi pentru a se achita preţul pentru camera respectivă, în timp ce restul de bani erau păstraţi de soțul său şi de mama acestuia, de 60 de ani.

Polițiștii au descins în camera închiriată

 

Oamenii legii au obţinut dreptul de a percheziţiona camera de motel și au descins în forță. Aici au găsit haine utilizate de tânără la întâlnirile cu clienţii, 230 de euro cash, prezervative şi geluri.

Românul care își exploata soția a fost arestat preventiv, în timp ce mama lui, dar şi administratorului unității de cazare vor fi cercetaţi în stare de libertate.

Tânăra de 19 ani a fost internată într-un centru special pentru victimele traficului de persoane și va primi ajutor de specialitate.

roman italia si-a exploatat sexual sotia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel