Un român din Italia, care a jefuit un bar din Fossano, recunoscut după tatuaje. Polițiștii, pe urmele complicelui

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român din Italia, care a jefuit un bar din Fossano, recunoscut după tatuaje. Polițiștii, pe urmele complicelui. Sursa foto - pexels.com
Un român din Italia, care a jefuit un bar din Fossano, recunoscut după tatuaje. Polițiștii, pe urmele complicelui. Sursa foto - pexels.com

Un român, acuzat de furt, a ajuns în judecată împreună cu un presupus complice. O angajată a barului din Via Roma i-a observat când ieșeau pe ușa din spate cu prada.

Tatuajele au fost cele care l-au pus în necaz pe unul dintre cei doi români, acuzați de furt  într-un local din Fossano, datând din mai 2022. C.D, un cetățean român, acum reținut, este acuzat împreună cu compatriotul său C.M.V au intrat în vestiarele destinate angajaților barului din Via Roma, spărgând câteva dulapuri. 

Prada a fost mică. Cei doi au furat din portofele treizeci de euro, plus niște carduri de credit care au fost imediat blocate. Unul dintre cei doi acuzați, care purta un tricou galben, a fost văzut de un angajat al barului cum pleca rapid. În vestiar, au explicat martorii, se poate intra urcând o scară din curtea interioară: fie traversând camera, fie intrând prin ușa secundară care se deschide pe Via Ancina, scrie cuneodice.it.

 

Românul era îmbrăcat la fel și avea un tatuaj vizibil pe brațul stâng cum a indicat martorul 

 

O muncitoare a confirmat că în acea zi a observat două persoane care vorbeau într-o limbă străină, probabil est-europeni. Cei doi ar fi așteptat ca femeia să se îndepărteze și apoi au blocat ușa și au intrat. Unul dintre cei doi suspecți a fost identificat aproape imediat, pe baza descrierii îmbrăcămintei. Proprietarul barului îl urmărise pe bărbatul tatuat, C.D., și îl văzuse întâlnindu-se cu prietenul său sub arcurile de pe Via Roma.

Ulterior, un carabinier a intervenit și l-a blocat pe celălalt român, C.M.V, până la sosirea poliției. Persoana arestată a fost  însoțită la cazarmă pentru percheziții.

„Am observat că telefonul românului continuă să sune. Am notat numărul apelantului, într-adevăr era C.D.” . Acest individ, cunoscut de poliție, era obligat să semneze și se deplasase în aceeași dimineață la cazarmă, cu câteva ore înainte de furt. „Ne-a trecut prin minte că ar putea fi celălalt autor al faptei. Cu excepția unui singur articol de îmbrăcăminte, românul era îmbrăcat la fel și avea un tatuaj vizibil pe brațul stâng, după cum a indicat martorul”, a explicat Angelo Cortellessa. Învinuitul, prezent în sala de judecată, a arătat însă că are tatuaje vizibile pe ambele antebrațe, nu doar pe unul. Pe 22 februarie, judecătorul va asculta și varianta lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel