Un ROMÂN din Anglia a câștigat o sumă IMENSĂ din PROSTITUȚIE. Solicită „îndurare” judecătorilor. Motivul este INCREDIBIL

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mario Nicolae, un român în vârstă de 41 de ani, care, „oficial”, era șofer de Uber în Colindale, a ajuns în fața justiției britanice, fiind acuzat de proxenetism, informează Libertatea

În urma unei anchete amănunțite, declanșate după un denunț de anul trecut, care s-a terminat cu închiderea unui bordel din Dartford, s-a constatat că românul a câștigat o mică avere de pe urma femeilor pe care le scotea „la produs".

Autoritățile britanice au crezut, într-o primă fază, că Mario Nicolae câștigase circa 500.000 de lire sterline de pe urma fetelor.

După o analiză atentă a cazului, anchetatorii au ajuns la concluzia că românul a câștigat aproximativ 40.000 de lire de pe urma prostituatelor cărora le era „pește". El le ajuta pe femei să-și găsească clienți, le trimitea telefoane, prezervative, le aranja chiar și locuri pentru aventuri. Procurorul a adăugat că femeile nu erau nici constrânse, nici nu lucrau în condiții „neplăcute sau degradante".

Mario Nicolae a negat acuzațiile, dar pe 3 iulie a pledat vinovat pentru toate capetele de acuzare la adresa sa. Românul nu are condamnări anterioare și a declarat că soția lui este însărcinată și că este singurul susținător al familiei, inclusiv al mamei sale bolnave care se află în România. Pentru aceste motive, el a solicitat „îndurare" judecătorilor, să nu-l trimită după gratii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel