Un român de 18 ani, care abia își luase permisul, a intrat cu mașina într-un bar

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:
Un român de 18 ani care abia își luase permisul a intrat cu mașina într-un bar
Un român de 18 ani care abia își luase permisul a intrat cu mașina într-un bar

Accidentul s-a produs în zona gării din municipiul Bârlad, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. Potrivit acestora, nu au fost înregistrate victime, însă angajata barului a suferit un șoc.

Din primele informații,  un autoturism a intrat într-un spațiu comercial. Din fericire, chiar dacă la ora respectivă în interior se afla o persoană, aceasta nu fost rănită.

Totul a început când un individ din Bârlad, a plecat la plimbare cu mașina in dotare, în zona Gura Leului din Bârlad. Acesta a mers cu viteză și a intrat în sensul giratoriu. Bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina direct în cafeneaua de la parterul unui bloc, potrivit realitateadevaslui.net.

Șoferul, un tânăr de 18 ani, din Bârlad, avea permis de conducere din luna septembrie, iar pe scaunul din dreapta se afla un minor de 17 ani. În cafeneaua unde au pătruns cei doi tineri, se afla doar administratorul spațiului comercial, o femeie in varsta de 35 de ani, care a suferit un șoc, în urma impactului.

 

Tânărul a declarat că i s-a blocat pedala de accelerație

 

In urma impactului nu au fost victime, iar poliția a testat șoferul de 18 ani, care nu consumase alcool, urmând să se facă cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut incidentul. Martorii spun că șoferul a precizat polițiștilor că i s-a blocat pedala de accelerație în timp ce era în sensul giratoriu, dar urmează ca acest lucru să fie verificat de către polițiști. 

Martorii au fost cei care au sunat la 112, anunțând că un autoturism scăpat de sub control și a intrat într-un bar. La fața locului s-au deplasat atât polițiștii rutieri, cât și echipaje  din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și de la Ambulanță.

Din primele cercetări, a reieșit că un tânăr de 18 ani aflat la volanul unui autoturism, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat direct în barul aflat la parterul unui bloc. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a indicat că nu consumase băuturi alcoolice. Polițiștii desfășoară cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier, fiind deschis dosar penal pe numele tănărului de 18 ani pentru distrugere.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel