Un român dat dispărut de 30 de ani s-a întors acasă. Soția și copiii îl credeau mort

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un român dat dispărut de 30 de ani s-a întors acasă. Soția și copiii îl credeau mort
Un român dat dispărut de 30 de ani s-a întors acasă. Soția și copiii îl credeau mort

Poveste demnă de scenariul unui film. Un bărbat de 93 de ani din județul Bacău, dispărut de acasă acum 30 de ani, s-a întors teafăr. Soția și copiii îl credeau mort, însă localnicii cred că bărbatul a plecat, la începutul anilor '90, la Brăila, la o altă femeie.

Bărbatul a plecat de acasă, din Bohocel, județul Bacău, în 1991, pe când avea 63 de ani. Familia a alertat atunci poliția, care l-a căutat zile la rând. În zadar. În timp, cu toții l-au crezut mort. Ba chiar, de 15 ani încoace, i-au făcut parastase an de an.

La începutul lunii septembrie, fiul și nora bătrânului s-au trezit cu el la poartă. În buzunar bunicul avea un bilet de tren pe ruta Ploiești-Bacău și buletinul de identitate cu adresa din comuna Bohoci. Nu-și amintește însă nimic din cele întâmplate în ultimii ani, informează Digi24.

Până să plece din sat, bărbatul era negustor de vite, spun oamenii care l-au cunoscut. Pleca des de-acasă, dar se întorcea de fiecare dată.

„E un caz rar întâlnit, la noi nu s-a mai întâmplat. Au mai dispărut 2, 3, 4 ani, dar apăreau și se reglau lucrurile. Din discuțiile avute cu membrii familiei, a apărut peste noapte, nu știu cum, adus de o mașină și lăsat în fața porții. La momentul actual, familia s-a interesat de ceea ce ține de vechime, să poată beneficia de o pensie”, a precizat Cristian Iștoc, primarul comunei Bohoci, Bacău.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel