Un român cu un Golf 4 „tunat“, respins la RAR: „Așa a rămas fără fonduri pentru repararea pragului străpuns de rugină“ (FOTO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Angajații de la Registrului Auto Român din Bacău au descoperit un sistem ilegal sub capota unui autoturism Golf 4, în care proprietarul a investit sute de lei, motiv pentru care, probabil, a rămas fonduri pentru repararea pragului străpuns de rugină sau schimbarea anvelopelor complet uzate.

Șoferul, prins în trafic de un echipaj al Poliţiei, şi lăsat fără certificatul de înmatriculare pentru mai multe deficienţe, a fost nevoit să se prezinte la RAR Bacău pentru a-și recupera talonul.

Dar când s-a prezentat cu maşina la RAR Bacău, proprietarul a fost anunţat că i-a fost anulată inspecţia tehnică periodică, după ce inginerii au făcut mai multe descoperiri în legătură cu mașina sa.

2. -imagine fara descriere- (golf-tunt.jpg)

Inginerii RAR Bacău au găsit sub capota autoturismului un sistem ilegal de tip exhaust cut-off care face ca evacuarea gazelor şi a sunetului să se facă înainte de toba finală, „găselniță“ zgomotoasă care ajunge de la câteva sute până la câteva mii de lei.

"Acel moment când investești toți banii în sistemul “exhaust cut-off” și nu îți mai rămân fonduri pentru repararea pragului străpuns de rugină sau înlocuirea anvelopelor complet uzate“, spun inspectorii RAR într-o postare pe Facebook  în care arată starea în care arată autoturismul „tunat“ al românului.

3. -imagine fara descriere- (exhaust.jpg)

„Acest autovehicul s-a prezentat la RAR Bacău pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, dar colegii noștri au decis anularea ITP pentru deficiențele constatate“, au explicat inspectorii RAR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel