Un român cu un Audi Q5, arestat în Germania: A invitat polițiștii să îi percheziționeze mașina „cât mai temeinic posibil"

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 33 de ani care intrase din Belgia și se grăbea spre Italia, a ajuns direct în arestul poliției din Germania. Patrula de poliție, pe care chiar el a invitat-o să îi percheziționeze mașina „cât mai temeinic posibil", a găsit un compartiment foarte special sub picioarele șoferului.

Sâmbătă după-amiază, ofițeri în civil ai poliției rutiere din Köln au oprit un român în vârstă de 33 de ani, care intrase în Germania dinspre Belgia, la volanul unui Audi Q5, pe autostrada A4, în apropiere de Elsdorf. În jurul orei 15.00, SUV-ul înmatriculat în Italia a atras atenția polițiștilor din cauza vitezei vădit excesive.

Un român a invitat polițiștii să îi percheziționeze mașina „cât mai temeinic posibil", în Germania

 

În timpul controlului vehiculului la intersecția Elsdorf, un teste efectuat pe mâinile bărbatului de 33 de ani a relevat urme de droguri. "Cu toate acestea, bărbatul i-a încurajat de mai multe ori și foarte politicos pe ofițeri să îi percheziționeze mașina cât mai temeinic posibil", a relatat poliția.

Polițiștii s-au conformat. Au avut succes: sub covorul de la nivelul picioarelor au găsit dovada unei ascunzători de contrabandă instalată profesional și deschisă electric. Suspectul a fost apoi arestat, iar mașina sa a fost confiscată.

La secția de poliție de pe autostrada Frechen, polițiștii au deschis ascunzătoarea și au găsit cinci kilograme bune de presupusă cocaină ambalată în pachete.

În plus, ofițerii au confiscat de la suspect telefoane mobile și o sumă de câteva sute de euro în numerar. Duminică, un magistrat l-a trimis pe bărbatul reținut în arest preventiv.

 

Vezi mai departe

Român înarmat într-un autocar care venea din Italia: Polițiștii din Germania l-au arestat, iar bărbatul a încercat să scape de pistol chiar în fața lor

 

Poliția federală a arestat un cetățean român, sâmbătă, în urma unui control la frontieră pe A93, lângă Kiefersfelden, landul Bavaria din Germania.

Românul era pasagerul unui autocar care venea din Italia. Bărbatul era căutat cu mandat de arestare, dar era și înarmat cu un pistol. Arma a fost denunțată ca fiind furată în Italia, în anul 2017. Românul de 44 de ani a încercat să scape în secret de pistol, care conținea cinci gloanțe. El a negat categoric că ar fi fost pistolul lui. Românul, cunoscut polițiștilor, a trebuit să fie arestat.

După cum s-a dovedit la verificarea datelor sale personale, pasagerul român al autobuzului a fost căutat în mai multe rânduri. Din cauza unei decizii a judecătoriei din Frankfurt pe Main, românul trebuie să execute o pedeapsă de 30 de zile de închisoare pentru fraudă. Parchetele din Flensburg și Lübeck îl căutau și ele pe român din cauza diverselor infracțiuni. Printre altele, este vorba despre anchete în curs de spălare de bani, vătămare corporală periculoasă, furt cu arme și agresiuni fizice asupra oamenilor legii.

Citește continuarea AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel