Un român care venea din Olanda, prins la Vama Nădlac cu 4.000 de pastile de ecstasy

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost reținut de procurori DIICOT după ce ar fi încercat să introducă în ţară 4.000 de comprimate de ecstasy şi 900 de grame de amfetamină, aduse din Olanda.

Poliţiştii de Frontieră din Nădlac au găsit în maşina sa românului care venea din Olanda trei pungi, în interiorul cărora se aflau aproximativ 4.000 de comprimate de ecstasy şi 900 de grame de amfetamină. 

„La data de 8 noiembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurori din cadrul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Iaşi, cu sprijinul lucrătorilor Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, judeţul Arad, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului de droguri de mare risc.

Acţiunea a vizat o persoană care ar fi fost specializată în introducerea în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc. Astfel, în cadrul acţiunii, lucrătorii Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au efectuat un control asupra unei persoane, care se deplasa într-un autovehicul, dinspre Olanda spre România, fiind descoperite trei pungi, în interiorul cărora se aflau aproximativ 4.000 de comprimate MDMA-ecstasy şi 900 de grame de amfetamină, droguri de mare risc, care ar fi fost destinate comercializării pe teritoriul României.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 9 noiembrie procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Iaşi a dispus reţinerea persoanei bănuite de comiterea faptelor, pentru 24 de ore. Ulterior, aceasta a fost prezentată magistraţilor Tribunalului Iaşi, care au dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel