Un român care şi-a lovit şi sechestrat nora şi nepoata a fost reţinut

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un bărbat în vârstă de 69 de ani din Piteşti, suspectat că şi-a lovit şi sechestrat nora şi nepoata, ameninţându-le cu un cuţit, a fost reţinut de poliţişti.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, incidentul a avut loc în urmă cu o zi, în locuinţa femeii din municipiul Piteşti.

"Poliţiştii (...) au fost sesizaţi, prin 112, de către o femeie de 40 de ani, din Piteşti, cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, socrul său, de 69 de ani, ar fi pătruns în locuinţa sa şi le-ar fi agresat fizic, ameninţându-le cu un obiect tăietor-înţepător, atât pe ea, cât şi pe fiica sa minoră, împiedicându-le astfel să părăsească locuinţa, timp de aproximativ trei ore", se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul a fost depistat la scurt timp de poliţiştii Secţiei 1 Piteşti şi condus la audieri.

"Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore", precizează IPJ Argeş.

Suspectul reţinut va fi prezentat vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel