Un român, care fusese dat dispărut, și-a dat foc la marginea unei păduri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român, care fusese dat dispărut, și-a dat foc la marginea unei păduri. Sursa foto: freepik.com
Un român, care fusese dat dispărut, și-a dat foc la marginea unei păduri. Sursa foto: freepik.com

Un bărbat, de 41 de ani, și-a dat foc joi la marginea unei păduri, pe DN 39, în județul Constanța.

Un martor a sunat la 112, salvatorii  nu au mai putut face nimic victimă. Apelul la 112 a fost dat joi, în jurul orei 14:25.

Polițiștii au fost anunțați că un bărbat și-a dat foc pe DN39. Imediat, la fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială cu stingere cu spumă, dar și un echipaj SMURD.

Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 41 de ani, care a murit ars de viu, scrie Replica Online.

"Polițiștii deplasați la fața locului au identificat, într-o lizieră situată între comunele Cumpăna și Agigea, cadavrul carbonizat al unui bărbat, de 41 de ani. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

bărbatul fusese anterior dat dispărut de familie. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a întâmplat totul, dar și motivele care l-ar fi determinat să recurgă la gestul tragic. 

 

Vezi și: Italia. Românul care și-a dat foc în fața soției sale a murit, după două zile de agonie

 

Un român din Italia a recurs la un gest șocant. Bărbatul s-a stropit cu benzină și apoi și-a dat foc în fața soției sale. A fost transportat cu elicopterul medical la Centrul de Mari Arși din Catania, dar, după două zile de chin, a murit. Alexandru Florin avea 50 de ani.

Incidentul s-a produs în localitatea Calabrò di Mileto, din regiunea Calabria. Potrivit presei italiene, din motive momentan necunoscute, bărbatul s-a stropit cu benzină și apoi și-a dat foc chiar în fața soției sale.

Întreaga scenă a fost văzută de mai multe persoane care au alertat imediat serviciile de urgență italiene. La scurt timp, la fața locului au ajuns echipaje de carabinieri și pompieri.

Alexandru Florin își lasă în urmă soția și copiii înmărmuriți de durere. Echipajele medicale ajunse la locul incidentului i-au acordat românului primul ajutor, dar având în vedere că starea acestuia era extrem de gravă a fost cerut ajutorul și serviciului medical aerian. Astfel, un elicopter a ajuns în Calabrò di Mileto și l-a preluat pe românul rănit. El a fost transportat de urgență la spitalul din Catanzaro, unde a fost internat în stare gravă. Bărbatul a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului, pe față, gât, torace și membre.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel