Un român care a furat telefonul unui copil de 9 ani, a fost prins de polițiști cu focuri de armă

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un bărbat care ar fi furat la începutul lunii decembrie telefonul unui copil de 9 ani a fost prins marți seara de polițiștii din București, care au tras mai multe focuri de amă.

 

Potrivit Poliției Capitalei, bărbatul este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie asupra unui minor, în 9 decembrie. Astfel, acesta a fost găsit marți seara pe raza unei localități limitrofe Bucureștiului.

În momentul în care a fost somat, bărbatul a fugit. În aceste condoții, polițiștii au tras mai multe focuri de armă, în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană sau produse pagube materiale.

Bărbatul a fost prins și imobilizat, iar ulterior a fost dus la audieri la Secției 12 Poliție, fiind reținut, în cele din urmă.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea că în 9 decembrie, prin violență, bărbatul de 31 ani ar fi deposedat pe stradă un copil de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, scrie Mediafax.

 

Un bărbat fură un telefon dintr-un magazin din Cluj, în timp ce face cumpărături alături de soție și copii

 

De asemenea, în urmă cu câteva zile, un alt bărbat, tatăl a doi copii, a fost filmat cum fura un telefon din magazinul Carrefour, de pe Calea Florești, din Mănăștur, în timp ce făcea cumpărăturile de Crăciun, alături de familie.

Din imaginile publicate de Știri de Cluj, se vede cum bărbatul pune direct mâna pe telefon și îl ascunde în buzunar. Nici măcar nu a ezitat. Femeia de lângă, cel mai probabil soția, nici nu a clipit. 

Pe finalul imaginilor se vede că femeia s-a uitat spre camera de supraveghere, dar acest lucru nu i-a determinat să anunțe găsirea telefonului la casa de marcat. 

Telefonul a fost furat în 20 decembrie, în jurul orei 12.00, de la magazinul Carrefour Express, din stația Calea Floresti, cartierul Manastur.

"La data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au derulat cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Cercetările au fost demarate în baza unei sesizări privind sustragerea unui telefon mobil, din interiorul unei societăți comerciale. Investigațiile sunt continuate de polițiști în vederea recuperării prejudiciului cauzat, identificării faptuitorului și tragerii la răspundere penală a acestuia", a transmis Poliția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel