Un român care a fugit să-și vadă soția, plimbat între 2 spitale și centrul de carantină

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

 Un gălățean a fugit din izolare să-și vadă soția și a fost dus într-un centru de carantină. Aici a sărit pe geam și s-a rănit, după care a devenit agresiv și a înjurat medicii. În cele din urmă, bărbatul de 45 de ani a ajuns la psihiatrie.

Un bărbat în vârstă de 45 ani din județul Galați, băut fiind, a plecat vineri seara din izolare ca să-și vadă soția și copiii, aflați într-o comună învecinată.

El a ajuns la un centru de carantină aflat în județul Galați, a devenit agitat și a început să înjure personalul medical și jandarmii motivând că el nu va rămâne acolo și va încerca să fugă.

După aproximativ 15 minute, bărbatul a sărit pe geam, dar a fost auzit de jandarmi. Când s-au îndreptat în direcția clădirii, l-au văzut căzut, fără a da semne că mișcă. La fața locului a fost chemat un echipaj medical.

Între timp, bărbatul și-a revenit din starea de inconștiență și a devenit iar violent. Jandarmii l-au imobilizat, iar ambulanța l-a dus la spitalul de urgență.

A ajuns la Psihiatrie

 

În timpul controlului medical, bărbatul a continuat seria amenințărilor și injuriilor aduse doctorilor și asistentelor din spital, motiv pentru care au fost chemați din nou jandarmii. Oamenii legii au reușit să îl liniștească, iar la finalizarea investigațiilor medicale l-au dus în același centru de carantină.

Întrucât bărbatul a amenințat că în cazul în care nu i se va da drumul se va omorî, a fost dus la Spitalul de Psihiatrie, unde a rămas internat.

Jandarmii l-au amendat cu 200 lei pentru proferarea de injurii și 6.000 lei pentru proferarea de injurii și scandal în incinta unei unități de ocrotire a sănătății, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel