Un român beat și nervos a atacat polițiștii cu un cuțit, apoi și-a dat pantalonii jos

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român a ajuns în arest, după ce atacat patrula polițiștilor un cuțit
Italia. Un român a ajuns în arest, după ce atacat patrula polițiștilor un cuțit

Un român de 28 de ani s-a ales cu mai multe plângeri, după ce a amenințat polițiștii cu un cuțit.  Bărbatul era beat și agresiv, încât a scos un cuțit dintr-un buzunar al pantalonilor pentru a-i amenința pe agenții de poliție. Forțele de ordine au fost nevoite să folosească cu spray de piper, pentru a-l putea reține.

 

Seara de vineri seara, s-a încheiat cu o mulțime de plângeri pentru un român, în vârstă de 28 de ani, care locuiește în orașul Carlino, într-o locuință publică. Bărbatul trebuie să răspundă pentru violență sau amenințări, opunerea rezistenței și insultă la adresa unui funcționar public, precum și pentru purtarea de arme sau obiecte capabile să rănească. De asemenea, românul a sancționat pentru beție și comportament indecent în spațiul public.

Un apelul telefonic la secția de poliție, în seara zilei de vinei, în jurul orei 21.10, semnala o luptă între două persoane, dintre care una cu dizabilități, în fața supermarketului Lidl din Viale Vittorio Veneto, relatează ilrestodelcarlino.it.

Ajuns la fața locului, forțele de ordine l-au surprins pe tânărul de 28 de an, cunoscut cu antecedente penale, care țipa. La vederea polițiștilor, bărbatul a devenit și mai agresiv,  amenințându-i cu moartea. A încercat să-i atace cu un cuțit, dar a fost liniștit cu spray de piper. Nervos, românul și-a dar jos pantalonii, arătându-și organele genitale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel