Un român beat s-a dat în spectacol la reşedinţa regelui Spaniei

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Ianis Hagi.
Ianis Hagi.
Beat criţă un român a sărit gardul reşedinţei de vară a familiei regale din Spania. Motivul i-a lăsat cu gura căscată pe agenţii de pază!

 

Agenții Gurdiei Civil de la rezidența de vară a regelui Spaniei „s-au trezit” sâmbătă noapte cu un român care voia să „viziteze” palatul Marivent. Cu toate că era beat criță, românul a reușit să se cațere pe gardul de piatră și să intre în interiorul grădinilor din jurul palatului în care familia regală își petrece, în mod tradițional, vacanța de vară.


Bărbatul a fost urmărit tot timpul prin sistemul de supraveghere video de către agenții Gărzii Civile, care l-au reținut, la scurt timp, după ce a călcat în interiorul palatului. Când i-a văzut pe agenți, românul a părut surprins de prezența forțelor de ordine și a încercat să vorbească cu ei, însă alcoolul îl împiedica să se facă înțeles.


„Știți unde vă aflați”, l-ar fi întrebat unul dintre agenții Gărzii Civile, potrivit Diario de Mallorca, la care bărbatul ar fi spus „Cred că… după uniforme sunteți polițiști”.


Românul a fost reținut și a petrecut noaptea în arestul Gărzii Civile, care l-a dus dimineață în fața judecătorului sub acuzația de încălcare ilegală a proprietății. Se pare că și în fața judecătorului, românul ar fi continuat să sufere din cauza alcoolului consumat cu o zi înainte, dar în ciuda greutăților de a se exprima elocvent, a reușit să obțină eliberarea și va fi cercetat în libertate.


Sursa: romanul.eu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel