Un român adoptat de o familie din Italia își caută părinții naturali. APEL la românii de pretutindeni: "Este cel mai frumos vis al meu"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român în vârstă de 31 de ani adoptat de o familie de italieni își caută părinții naturali. El face un apel la românii de pretutindeni pentru a-și găsi părinții și frații. Povestea sa emoționantă a fost publicată pe o pagină de Facebook de profil. 

Bărbatul s-a născut în 1989, fiind adoptat de o familie din Italia când a împlinit un an. Acum, tânărul își exprimă dorința a-și cunoaște părinții care i-au dat viață, dar și pe cei șase frații ai săi. El a apelat la pagina de Facebook "The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

Îmbrăcat în uniforma Armatei din Italia, bărbatul de origine română spune că el ar fi ultimul născut dintre cei șapte frați în total.

Apel la românii de pretutindeni pentru a-și găsi părinții naturali

 

"Salutări din Italia! Numele meu la naștere a fost SAMUIL DOROT, m-am născut la 18 noiembrie 1989 la ARAD. La vârsta de aproape un anișor am fost adoptat de la orfelinat din ARAD de către o familie italiană. Din documentele pe care le dețin reiese că părinții mei se numeau ELENA și PETRU DOROT, că aș mai avea încă 6 frați, iar că eu aș fi cel mai mic dintre frați.

De foarte mult timp mi-am dorit să-mi cunosc trecutul părinții, frații şi rudele mele, de aceea vă rog pe toți să distribuiți anunțul meu sperînd cu ajutorul vostru să reuşesc să îmi îndeplinesc cel mai frumos vis al meu! Vă mulțumesc din suflet!”, este mesajul tânărului.

samuil-dorot-roman-adoptat-italia

samuil-dorot-roman-adoptat-italia-isi-cauta-parintii-2

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel