Un român a provocat panică într-o localitate din Italia, după ce a incendiat două mașini de lux

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român în vârstă de 21 de ani a fost arestat în Italia, după ce a incendiat două mașini de lux în localitatea Romano d'Ezzelino, din Provincia Vicenza. 

Serviciile de urgență din localitatea Romano d'Ezzelino au intervenit prompt pentru a stinge cele două mașini incendiate, relatează portalul bassanonet.it. Deși au intervenit rapid, oamenii legii nu au reușit să reducă din pagube, cele două maşini, un Porsche şi un BMW, făcându-se scrum.

Carabinierii au demarat o anchetă şi au identificat rapid făptașul care a semănat panică în localitate: un tânăr român de 21 de ani, fără un domiciliu stabil, care a venit de curând în Italia. În ultimele săptămâni, el a mai făcut probleme în zonă, astfel că polițiștii au mers și l-au căutat prin locurile pe care le frecventa, însă nu l-au găsit.

La un moment dat, polițiștii au fost anunțați că la spitalul din s-a prezentat un pacient care avea semnalmentele românului şi care prezenta arsuri pe mâini. După ce a primit îngrijri medicale, bărbatul a fost predat carabinierilor. El a încercat să scape, spunând că nu vorbește limba italiană, însă surpriză, unul dintre carabinieri știa limba română.

Tânărul a fost reținut peste noapte, urmând a fi cercetat în stare de libertate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel