Un ROMÂN a obţinut DESPĂGUBIRI de la fosta soţie după ce l-a făcut de râs în faţa copiilor

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un tată a obţinut, printr-o decizie a Judecătoriei Galați, de la fosta soţie despăgubiri în valoare de 7.000 lei. Femeia l-ar fi denigrat pe acesta în faţa celor doi copii minori, aşa că fostul soţ a dat-o în judecată. Decizia nu este definitivă.

Încă din 2014, ea „manipulează şi alienează” copiii, ceea ce i-a provocat tatălui suferinţă fizică şi sufletească, spune decizia instanţei.

Conform acesteia, de fiecare dată când a avut ocazia, femeia făcea diverse scene şi mereu aducea copiii foarte târziu la întâlnirile cu tatăl, ba chiar spunea în public şi cu voce tare că bărbatul este incompetent sau chiar pedofil.

„Conversaţia ostilă dintre părţi fiind îndreptată de către pârâtă şi spre copii, acestora fiindu-le întrerupt jocul şi chemaţi de mamă să asiste la dispută, incitaţi împotriva tatălui şi interogaţi de o manieră a le fi insuflate răspunsuri prestabilite. Se reţine astfel (...) poziţia pârâtei, aceasta întrebându-l pe băiat: 'vrei să-l vezi pe tatăl tău? Are ce căuta tatăl tău în parc? Vii supărat acasă că l-ai văzut pe tatăl tău?'”, se arată în motivarea instanței, citată de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel