Un român a murit într-un accident grav. Coliziune între un autocamion şi o autoutilitară 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat a murit, vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs pe DN 7, în zona localităţii argeşene Drăganu. În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, un autocamion şi autoutilitară, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

"Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, dintr-o localitate din judeţul Sibiu, care conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza localităţii Drăganu, din direcţia Râmnicu Vâlcea spre Piteşti, ar fi pătruns pe contrasens, în împrejurări care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă (TIR), condus de un bărbat de 42 de ani, din judeţul Satu Mare, care circula din direcţie opusă, după care s-a răsturnat pe lateral", informează IPJ Argeş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, şoferul autoutilitarei, în vârstă de 30 de ani, a rămas încarcerat, iar rănile produse în urma impactului au condus la deces. A fost extras de către pompieri, dar nu s-a mai putut face nimic, deoarece prezenta leziuni grave la cap.

La locul accidentului au intervenit o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă. Circulaţia pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, a fost întreruptă până la finalizarea intervenţiei şi a cercetării la faţa locului. Poliţiştii au deschis în acest caz dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, cercetările continuând pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel