Un român a încercat să evadeze pe fereastră din spital. Totul ca să își cumpere bătură

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Un român a încercat să evadeze pe fereastră din spital, ca să își cumpere bătură
Un român a încercat să evadeze pe fereastră din spital, ca să își cumpere bătură

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Hoghiz, județul Brașov, care era internat la Spitalul Județean Brașov, a vrut să fugă pe geam, cu ajutorul unor cearșafuri, pentru a-și cumpăra băutură.

Un bărbat în vârstă de 49 de ani domiciliat în Hoghiz, județul Brașov, care era internat la Spitalul Județean Brașov, a vrut să fugă pe geam din unitatea medicală, cu ajutorul unor cearșafuri. Bărbatul a făcut această improvizație pentru a putea pleca să iși cumpere băutură, după ce acesta intrase în sevraj.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani era internat în Pavilionul Tractorul al Spitalului Județean Brașov, iar miercuri seara, 10 noiembrie, spun cadrele medicale, ar fi intrat în sevraj pentru că nu consumase alcool de ceva timp, conform Brasov.net.

În această stare, bărbatul ar fi vrut să plece din unitatea medicală. Asistentele spitalului nu l-au lăsat să părăsească incinta, astfel că bărbatul în vârstă de 49 de ani a găsit altă soluție. Acesta a luat cerșafurile de pe patul din salon, le-a legat și a încercat să coboare pe acestea. Cu toate acestea, pacientul nu s-a gândit la greutatea sa și în timp ce cobora a căzut. Din fericire, acesta se afla la primul etaj.

 

Angajații spitalului au anunțat imediat poliția

 

Angajații spitalului au anunțat imediat poliția când au descoperit fapta pe care a făcut-o bărbatul în vârstă de 49 de ani, internat la Spitalul Județean Brașov.

„Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin, pacient în cadrul unității medicale anterior menționate, ar fi încercat să părăsească, pe fereastră, incinta acesteia, folosindu-se de mai multe cerșafuri, ulterior accidentându-se prin cădere în balconul aflat la demisolul spitalului. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 49 ani din localitatea Hoghiz, județul Brașov, acesta fiind transportat la o altă unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au declarat oficialii IPJ Brașov.

Potrivit autorităților, cazul bărbatului în vârstă de 49 de ani a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Ulterior, aceștia au și deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel