Un român a hărțuit o femeie într-o gară din Germania: polița federală caută martori

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român a hărțuit o femeie într-o gară din Germania, polița federală caută martori. Sursa - Pexels
Un român a hărțuit o femeie într-o gară din Germania, polița federală caută martori. Sursa - Pexels

Un român a agresat o femeie în Gara Centrală Nürnberg. Scena violentă s-a petrecut pe 3 ianuarie.

Românul, în vârstă de 38 de ani, a imobilizat tânăra, pe care a împins-o într-un perete. Însoțitorul tinerei, un german, a vrut să o ajute, dar a fost lovit în față. Poliția federală investighează cazul și caută martori.

Miercuri după-amiaza, 3 ianuarie, românul de 38 de ani a vorbit cu o femeie în tunelul de est al Gării Centrale din Nürnberg. Din motive încă neclare, el a împiedicat-o să meargă mai departe împingând-o într-un perete și hărțuind-o.

Însoțitorul tinerei a încercat să-l convingă pe român să-i dea drumul tinerei, însă a primit un pumn în față. Un lituanian de 20 de ani a intervenit și i-a separat pe cei doi bărbați, scrie digitaldaily.de.

Când germanul și tânăra au reușit să fugă, tânărul de 20 de ani l-a împiedicat pe hărțuitor român să-i urmărească. Interogat de poliția federală, atacatorul român a declarat că o cunoștea pe femeie. Nu a vrut însă să ofere alte informații despre motivul pentru care a hărțuit-o. 

Inspectoratul Federal de Poliție din Nürnberg a inițiat o anchetă împotriva românului de 38 de ani pentru vătămare corporală și constrângere. Inspectoratul Federal de Poliție Nürnberg face acum apel la martorii scenei.

Și autoritățile din Mühldorf am Inn au preluat ancheta și caută martori, care au văzut cum doi tineri au intrat pe data de 18 iulie 2023, într-un apartament din Waldkraiburg și au atacat o fată de 17 ani.

 

Un român și complicele său, căutați de poliția din Germania: cei doi au intrat într-o casă și au atacat atacat o tânără

 

Pe data de 18 iulie 2023, doi tineri au atacat o fată de 17 ani în apartamentul familiei din Waldkraiburg. Folosind violența fizică, hoții au cerut bani. Apoi au sustras toate bijuteriile. Ambii bărbați au reușit apoi să scape. Sub conducerea parchetului Traunstein, departamentul de urmărire penală Mühldorf am Inn a preluat ancheta și caută acum martori.

Cei doi autori au pătruns într-un apartament de pe Karlsbader Strasse din Waldkraiburg. Din familia care locuiește acolo, acasă se afla doar fiica de 17 ani, care a fost surprinsă de cei doi bărbați din camera ei. Folosind violență fizică, făptuitorii au cerut bani în numerar de la victimă. Când fata nu a putut să facă rost de bani, bărbații au legat-o. Făptașii au percheziționat apoi apartamentul  și au sustras mai multe bijuterii. Imediat după jaf, ambii bărbați au reușit să scape pe jos cu prada lor.

Autoritățile investighează infracțiunea de tâlhărie și vătămare corporală. Datorită măsurilor ample de anchetă, unul dintre cei doi suspecți a fost identificat. Acesta este un tânăr de 23 de ani, cu naționalitate română, împotriva căruia parchetul Traunstein a obținut un mandat de arestare. 

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel