Un român a furat mașina de poliție, chiar în timpul unei intervenții

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român a furat mașina de poliție, chiar în timpul unei intervenții
Un român a furat mașina de poliție, chiar în timpul unei intervenții

Un bărbat din Călărași s-a urcat la volanul unei mașini de poliție și a plecat, în timp ce agenții legitimau mai multe persoane implicate într-un conflict. 

O femeie a solicitat ajutorul polițiștilor, după ce soțul ei a intrat într-un conflict cu mai mulți bărbați. Ajunși la fața locului, polițiștii au procedat la legitimarea persoanelor implicate în scandal.

În acest moment, un bărbat a profitat de neatenția oamenilor legii și s-a urcat la volanul autospecialei de poliție pe care a și condus-o aproximativ 300 de metri.

Se pare că autospeciala MAI nu a fost asigurată de către agentul de poliție care o conducea. Situația a fost confirmată și de conducerea IPJ Călărași, scrie Călărașipress.

„În noaptea de 21 spre 22 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară au fost sesizați de către o femeie, prin apel la 112, cu privire la faptul că în comuna Lehliu, județul Călărași, are loc o stare conflictuală. La fața locului s-a deplasat patrula formată din polițiști din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară și Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt care au identificat apelanta, aceasta le-a relatat că a ținut o petrecere la domiciliu, unde au fost invitate mai multe persoane din localitate, iar în urma consumului de alcool, soțul acesteia a avut un conflict pe o rețea de socializare, cu un bărbat din localitatea Rași, județul Ialomița.

În aproximativ 30 de minute, bărbatul din localitatea Rași a venit la domiciliul apelantei cu alte 3 persoane, iar soțul acesteia și persoanele respective și-au adresat cuvinte și expresii jignitoare, fără acte de violență. În momentul în care femeia a sunat la 112, cei patru bărbați au plecat", a transmis IPJ Călărași.

„Echipajul ajuns la fața locului a legitimat persoanele participante, iar într-un moment de neatenție, un bărbat din grup s-a urcat la volanul autospecialei și a demarat în direcția înainte. Persoane respectivă a oprit mașina după aproximativ 300 de metri, moment în care a fost imobilizat de polițiști, fiind identificat în persoana unui bărbat de 49 de ani, din comuna Chirnogi, județul Călărași. Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. De asemenea, față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore Totodată, a fost dispusă cercetarea internă cu privire la intervenție", a mai precizata IPJ Călărași.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel