Un român a fost înjunghiat și a ajuns în stare gravă la spital, după o răfuială în plină stradă, la Galați

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Zeci de copii au fost implicați într-un accident în iași, după ce microbuzul care îi transporta s-a ciocnit cu un autoturism
Zeci de copii au fost implicați într-un accident în iași, după ce microbuzul care îi transporta s-a ciocnit cu un autoturism

Un bărbat despre care se crede că ar fi membru al lumii interlope din Galați a fost înjunghiat în plină stradă. Incidentul a avut loc joi seara, în parcarea unui bloc, iar victima a ajuns în stare foarte gravă la spital.

Surse apropiate anchetei spun că bărbatul are antecedente penale și este posibil ca atacul să fie o răzbunare a unor rivali.

El a fost așteptat de o persoană necunoscută lângă bloc și a fost înjunghiat cu un cuțit în burtă și în gât.

Victima a fost transportată în stare critică la spital.

„A fost un conflict între doi bărbați. S-a întâmplat în spatele blocurilor de la de la Ultimul Leu. Un bărbat a fost înjunghiat în gât și în abdomen. A fost lovit cu un cuțit. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe în stare foarte gravă. Din câte am înțeles a intrat în stop cardiorespirator”, a explicat Mihai Polinschi, reprezentantul Serviciului Județean de Ambulanță Galați, citat de Mediafax.

Poliția și procurorii încearcă să afle cine este autorul atacului. În acest caz va fi deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel