Un român a făcut haos într-o gară din Germania: Prins la clasa I fără bilet, conaționalul a fost recalcitrant și a lovit polițiștii

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Un român a făcut haos într-o gară Germania: Prins la clasa I fără bilet, conaționalul a fost recalcitrant și a lovit polițiștii
Un român a făcut haos într-o gară Germania: Prins la clasa I fără bilet, conaționalul a fost recalcitrant și a lovit polițiștii

Un român, în vârstă de 46 de ani, a făcut haos în gara principală din Ulm, landul Baden-Württemberg din Germania

Haosul a fost creat joi dimineață. Deoarece românul nu avea biletul necesar pentru călătoria sa cu trenul la clasa I de la gara principală Stuttgart la Ulm, a fost întâmpinat în jurul orei 11.15 de către ofițerii alarmați ai poliției federale la sosirea în Ulm și supus unui control. Bărbatul, care era deja cunoscut de poliție, a încercat să evadeze imediat după ce ofițerul a vorbit cu el. 

Conaționalul a fost apoi pus la pământ de patrulă, încătușat și dus la secția de poliție federală. Aflat deja în camerele de detenție ale secției de poliție, românul a devenit din ce în ce mai agresiv și a lovit cu pumnii în pereți și ferestre. În acel moment, un ofițer a încercat să-l oprească din acele acțiuni, iar acuzatul l-a lovit pe ofițerul de poliție federală brusc și în mod repetat cu pumnul în cap. Conaționalul a putut fi oprit doar folosind un dispozitiv de pulverizare iritant.

Șofer român, sfârșit cumplit în Germania: Conaționalul avea 35 de ani

 

Polițiștii răniți de român, transportați la spital

 

În urma incidentului, polițiștii au suferit răni ușoare. Medicii ajunși la fața locului i-au transportat la spital.

Românul de 46 de ani a fost arestat temporar și adus în fața magistratului vineri, care a emis mandatul de arestare și l-a pus în aplicare. Acum se află într-o unitate de corecție. Îl așteaptă o anchetă prealabilă, printre altele, sub suspiciunea de agresare a oamenilor legii și vătămare corporală.

Tânără mamă româncă, lăsată fără viață de soțul ei, în Germania. Bărbatul explică de ce a comis oribila faptă: „Mihaela a vrut să mă atace”

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel