Un român a ars de viu în casa mistuită de flăcări. Incendiul violent a cuprins mai multe locuințe

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un om a murit şi trei case au fost înghiţite de flăcări într-un incendiu izbucnit aseară, la marginea Ploieștiului. Incendiul a pornit la locuinţa unui bărbat, s-a întins cu repeziciune şi a făcut prăpăd.

În urma deflagrației, au fost afectate mai multe case, întrucât gospodăriile erau apropiate una de cealaltă. Astfel, pompierii nu au putut izola incendiul, deşi au ajuns la faţa locului rapid, cu mai multe autospeciale.

În urma acestuia, proprietarul, un bărbat în vârstă de 68 de ani, care locuia singur în locuință a murit. Cadavrul acestuia a fost găsit carbonizat în casă. Potrivit martorilor, flăcările erau uriaşe și acestea s-au extins şi la vecini. În aceste condiții, în urma incendiului, mai mulți oameni au rămas fără locuințe în prag de iarnă.

Potrivit autorităților, când au ajuns pompierii militari la faţa locului, focul era violent şi cuprinsese peste 350 de metri pătraţi de construcţii, relatează ȘtirileProtv.

 

Focul a pornit din cauza unui coş de fum necurăţat corespunzător

 

„23 de pompieri militari au acţionat cu patru autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. Focul a pornit cel mai probabil din cauza unui coş de fum necurăţat corespunzător”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie.

Incendiul nu este singurul produs în ultimele zile, în județul Prahova. Astfel, alţi doi bărbaţi au sfârşit arşi în propriile case. Unul dintre incendii a izbucnit din cauza unui scurt circuit, iar al doilea tot de la coşul necurăţat, potrivit ȘtirileProtv.

 

Doi copii români au ars de vii în casa mistuită de flăcări. Frățiorul lor a reușit să se salveze

 

Un incendiu cu un final tragic a avut loc și în urmă cu câteva săptămâni, când pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină sâmbătă, 30 octombrie, în jurul orei 14.30, la un incendiu izbucnit la o casă de locuit situată pe strada Valea Rece din Târgu Mureș.

”În urma incendiului au rezultat două victime minore de cod negru. Un al treilea copil care s-a auto evacuat din locuință la momentul producerii incendiului a fost evaluat medical, nu prezintă probleme”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș, relatează zi-de-zi.ro. 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel