Un român a ajuns la volanul unui autoturism de lux la frontieră, dar a plecat pieton

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
autoturism_lux_frontiera-albita
autoturism_lux_frontiera-albita

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism, care fusese introdus în bazele de date ca fiind furat din Franța, în urmă cu câteva ore.

 

În ziua de 08 octombrie, în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, C.G., cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 35 de ani, care conducea un autoturism marca Audi Q8, an de fabricație 2019, înmatriculat în Franța.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză,  poliţiştii au au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Franța, în aceeaşi zi. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că proprietarul de drept este o firmă de leasing din Franța și că nu avea cunoștință despre faptul că nu are dreptul să părăsească teritoriul U.E. cu maşina.  

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Autoturismul, în valoare de 380.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel