Un poliţist român din Galaţi, răpus de COVID. Se afla în izolare la domiciliu şi urma tratament medical

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Un polițist local, în vârstă de 44 de ani, din Galați, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, infectat cu SARS-CoV-2, potrivit Mediafax. Acesta fusese confirmat în 15 octombrie, după ce, din 10 octombrie, se izolase pentru că avea simptome ale bolii, însă nu a mers la spital.

Polițistul local din Galați, în vârstă de 44 ani, a fost confirmat cu COVID-19 în 15 octombrie. El se afla în izolare la domiciliu pe 10 octombrie, când a început să aibă primele simptome și nu a mers la spital, deși, în ultimele zile, se simțea tot mai rău.

„Conducerea Poliției Locale a fost informată încă de când a fost confirmat diagnosticul. Au fost izolați toți polițiștii locali care au fost contacți direcți și s-a dispus dezinfecție generală în secția unde lucra și în toate autospecialele de serviciu", a declarat Aurelia Bogatu Matei, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați. Polițistul local care a murit din cauza COVID-19 nu era cunoscut cu boli cronice. El era căsătorit și avea un copil. 

Poliţiştii locali cu care bărbatul a intrat în contact au fost plasaţi în izolare la domiciliu, iar în sediile Poliţiei Locale Galaţi şi Secţiei 4 unde acesta a lucrat au fost dezinfectate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel