Un poliţist de frontieră s-a împuşcat în cap în timpul serviciului

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un poliţist de frontieră din Mehedinţi s-a împuşcat în cap, vineri, cu arma din dotare. Omul legii a recurs la acest gest în timpul serviciului, după ce soţia l-ar fi părăsit. 

Poliţistul de frontieră, în vârstă de 39 de ani, se afla într-o misiune de patrulare împreună cu o colegă din cadrul Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, în zona Porţile de Fier II. La un moment dat, cei doi s-au despărţit, iar bărbatul, rămas singur, s-a împușcat cu arma din dotare.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, colega bărbatului a solicitat imediat ajutorul medicilor, dar poliţistul nu a mai putut fi salvat.

"Un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II, în timp ce desfăşura o misiune de supraveghere a frontierei, a fost descoperit de către colega de patrulă fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului. Imediat, la faţa locului a fost solicitat prin intermediul 112 un echipaj medical din cadrul Spitalului de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, o echipă din cadru IPJ Mehedinţi şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Severin", a declarant Corina Moraru, purtător de cuvânt Poliția de Frontieră Mehedinţi.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, bărbatul era absolvent al Şcolii Militare de Subofiţeri „G.A. Ghica", din Drăgăşani, promoţia 2002, fiind încadrat la IJJ Mehedinţi şi ulterior la IJJ Gorj.

În anul 2011, acesta a demisionat din Jandarmerie.

În ianuarie 2017 a fost reîncadrat, prin promovarea unui examen, la Serviciul Poliţiei de Frontieră Severin, dată la care a fost şi testat psihologic.

"Agentul nu era înregistrat în evidenţele instituţiei cu un comportament dezadaptativ sau cu restricţii privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare", anunţă reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, potrivit Mediafax.

Surse locale spun că polițistul ar fi recurs la acest gest pentru că ar fi fost părăsit de soție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel