Un poliţist beat a dat buzna în sediul IPJ Bacău, cu arma în mână. Ce avea de gând

Andreea Cosma |
Data publicării:

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău a declanşat o anchetă internă după ce un poliţist din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Bacău a intrat luni, în sediul IPJ, având arma în mână, agitat şi incoerent în exprimare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cristina Păduraru, a declarat, pentru agerpres, că poliţiştii care au asistat la incident i-au cerut colegului lor să predea imediat arma, iar acesta s-a supus de bună voie.

"Astăzi, în jurul orei 9,00, agentul de poliţie din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Bacău, aflat în serviciu şi având asupra sa armamentul din dotare, a intrat în sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie într-o stare vizibilă de agitaţie şi vorbind incoerent. Avea arma scoasă din toc, dar nu a ameninţat. Fiind foarte agitat şi nevorbind coerent pentru a ne putea da seama ce anume îl supără, a trebuit să îl lămurim să predea armamentul. S-a supus de bună voie şi ulterior s-a calmat. În acest moment, el este sub supravegherea personalului abilitat din spital. S-a declanşat o anchetă internă pentru a se stabili cu exactitate situaţia de fapt a colegului nostru", a declarat, pentru agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru.

Poliţistul are 29 de ani, a absolvit Şcoala de Poliţie în 2013 şi este căsătorit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel