Un pictor celebru salvează un copil fără auz!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
A long line of supports wait outside of Walker Manufacturing before Paul Ryan's speech in Fort Collins on Wednesday. Hundreds of people crowded in the warehouse to hear Ryan speak.
A long line of supports wait outside of Walker Manufacturing before Paul Ryan's speech in Fort Collins on Wednesday. Hundreds of people crowded in the warehouse to hear Ryan speak.
Daniel Relenschi este recunoscut la nivel internațional pentru tablourile sale 3D. El a anunțat că donează o parte din încasările ce-i revin din vânzarea unui tablou valoros.

Pictorul român Daniel Relenschi, recunoscut la nivel internațional pentru tablourile sale 3D și primul artist de acest gen din România, anunță că donează o parte din încasările ce-i revin din vânzarea unui valoros tablou tridimensional, care o înfățisează pe celebra cântăreață de muzică populară, Sofia Vicoveanca. Jumătate din suma pe care o va încasa, va fi direcționată pentru operația lui Matei, în vârstă de numai 6 luni, scrie Occidentul Românesc.

Micuțul familiei Teodor nu aude, fiind diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzorială bilaterală profundă, iar pentru a auzi, acesta are nevoie de un implant cohlear care costă 24.000 de Euro. Campania pentru strângerea de fonduri a fost initițiată deja de Asociația “Salvează o inimă”, începând cu data de 1 septembrie 2015, pe platforma de donații online – https://salveazaoinima.ro/campaigns/matei-teodor/, și prin SMS, la numărul 8832, cu textul “Matei”. Până în prezent s-au strâns peste 7.000 de Euro, iar campania este activă până la sfârșitul lunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel