Un pasager mort a călătorit ore întregi cu tramvaiul, prin Zurich, şi nimeni nu a observat 

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: Marco Zangger via 20min.ch
Sursa foto: Marco Zangger via 20min.ch

Caz șocant în Elveția. Un bărbat în vârstă de 64 de ani a zăcut mort mai bine de şase ore într-un tramvai din Zurich, însă nici vatmanul şi nici ceilalţi pasageri nu au observat nimic. 

Un bărbat de 64 de ani a zăcut mort mai bine de şase ore într-un tramvai din Zurich, după ce a făcut stop-cardiac. Nici vatmanul şi nici ceilalţi pasageri nu au observat nimic. Abia după șase ore un pasager a observat că ceva nu e în regulă.  

Doi fraţi din Zurich îşi plâng tatăl de 64 de ani, care a murit în urmă cu câteva zile, în drum spre serviciu. Bărbatul s-a urcat în tramvai la stația Micafil, în jurul orei 6:20 dimineața. Ar fi trebuit să coboare la Paradeplatz aproximativ 30 de minute mai târziu. Doar că nu a mai apucat, scrie publicația 20min.ch.

"Tata a suferit un stop-cardiac în tramvai. Nici vatmanul şi nici ceilalţi pasageri nu au observat nimic. Tatăl meu a călătorit mort în tramvai ore întregi", a declarat pentru publicația citată unul dintre fiii bărbatului.

Bărbatul a zăcut mort în tramvai timp de șase ore

 

Abia după aproximativ șase ore, un pasager a observat că ceva nu era în regulă, însă era prea târziu. Medicii sosiți la fața locului au constatat decesul. "El l-a informat pe vatman, iar el a sunat în sfârșit la numărul de urgență. Ignoranța oamenilor mă șochează și mă întristează, în același timp. Încă nu pot să cred că aşa ceva s-a putut întâmpla. Din păcate, în ziua de astăzi, oamenii sunt prea concentrați şi preocupaţi de ei înșiși și nu le mai pasă de ceilalți", a mai precizat fiul victimei.

Autoritățile din Zurich au confirmat faptul că bărbatul de 64 de ani a murit din cauze naturale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel