Un pasager de la American Airlines "a furat peste 10.000 de dolari și două carduri de credit" de la oamenii de lângă el, în zborul Buenos Aires-Miami

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Un pasager de la American Airlines "a furat peste 10.000 de dolari  în numerarși două carduri de credit" de la doi colegi care stăteau lângă el în zborul Buenos Aires-Miami.

Un pasager care călătorea la bordul unui zbor American Airlines de la Buenos Aires la Miami a fost arestat după ce ar fi furat bani și carduri de credit de la doi pasageri care stăteau în apropiere.

Diego Sebastian Radio a fost reținut de către U.S. Customs & Border Patrol la sosirea în Statele Unite, după ce a fost raportat de către echipajul de zbor, care susține că l-a văzut având un comportament suspect în timp ce se afla la bordul aeronavei. 

Echipajul susține că, în timpul zborului de nouă ore și jumătate din capitala argentiniană, Diego Sebastian Radio "a mers în mod repetat în sus și în jos pe culoarul avionului" și că, pentru o parte a călătoriei, s-a așezat pe un scaun care nu era al său.

Ulterior, el a fost văzut ținând în mână "ceea ce părea a fi un portofel de femeie".

 

Bărbatul a fost arestat la sosirea în Miami


În momentul presupuselor infracțiuni, zborul se afla deasupra apelor internaționale. Cu toate acestea, echipajul a raportat suspectul autorităților de la sol, ceea ce a dus la arestarea lui la sosirea în Miami. 

Radio a fost percheziționat la aterizare, iar membrii echipajului de zbor au fost interogați la aterizarea în Miami. 

La percheziția rucsacului lui Radio, autoritățile au găsit 10.732 de dolari și 14.320 de pesos argentinieni, în valoare de aproximativ 110 dolari, împreună cu două carduri de credit.

Pasagerii implicați au fost, de asemenea, rugați să verifice dacă lipsește ceva din bagajul de mână. 

Amândoi au confirmat că lipseau cardurile de accident și de credit și că cel puțin unul dintre portofele fusese desfăcut. 

Documentele instanței detaliază modul în care cardurile aflate în posesia lui Radio se potriveau cu numele celor doi pasageri care se aflau, de asemenea, în zbor. În urma arestării sale, Radio se confruntă cu acuzații de furt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel