Un om de afaceri român şi-a transformat biroul în bordel: Copile chiar şi de 13 ani se prostituau pentru bani şi droguri

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un bărbat de 50 de ani s-a reprofilat pe industria sexului, racolând şi plasând adolescente la clienţii care frecventau biroul său dintr-un depozit unde funcţiona un club clandestin. Fetele jucau în spectacole cu caracter erotic şi întreţineau relaţii sexuale contracost.

Tribunalul Bacău l-a condamnat pe un om de afaceri în vârstă de 50 de ani la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare pentru proxenetism, influenţarea declaraţiilor şi răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, informează Adevărul. Bărbatul a fost obligat şi să le plătească victimelor sale daune morale ce totalizează 19.000 de lei. Decizia, pronunţată pe 6 octombrie, nu este definitivă.

Potrivit anchetatorilor, omul de afaceri  din Bacău a transformat un birou dintr-o clădire cu destinaţie de depozit care îi aparţinea într-un spaţiu unde organiza petreceri cu ”fetiţe”, în timpul cărora abuzul de alcool, droguri şi substanţe psihoactive, dar şi folosirea prostituţiei erau practici curente.

Bărbatul de 50 de ani intermedia practic comerţul sexual.

 

Filmate în spectacole erotice

 

Printre fetele care practicau prostituţia s-au numărat şi copile cu vârste între 13 şi 17 ani, care proveneau din mediul rural sau de la liceele din municipiul Bacău, au stabilit poliţiştii. Pentru ”serviciile” prestate, printre care se numărau şi spectacole cu caracter erotic care erau filmate, primeau bani, alcool, sau substanţe stupefiante.

„După caz, acesta procura servicii sexuale pentru cunoştinţele sale care îi solicitau acest lucru, sau racola bărbaţi interesaţi să obţină astfel de servicii în folosul persoanelor care practicau prostituţia. Au existat, însă, şi situaţii când tinere deja iniţiate în această practică au beneficiat de înlesnirea activităţilor lor, fiindu-le mijlocit contactul cu persoane interesate să le cumpere serviciile sexuale. Totodată, în timpul petrecerilor organizate au fost determinate să desfăşoare spectacole cu caracter erotic, fiind filmate în astfel de ipostaze”, se menţionează în rechizitoriu.

Clubul clandestin a funcţionat în perioada 2014-martie 2019, iar anchetatorii spun că omul de afaceri a acţionat ca un proxenet, punându-le fetelor la dispoziţie imobilul pentru practicarea prostituţiei şi cooptând persoane interesate de serviciile sexuale oferite contra cost. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel