Un nou caz CARACAL, în Vrancea. AUDIO cu apelul DISPERAT al unei tinere, la 112

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

O fată de 18 ani, din judeţul Vrancea, a cerut ajutorul poliţiei, la 112, după ce a fost şicanată în trafic de un grup de indivizi, aflaţi în alt autovehicul. Aceştia au urmarit-o până acasă şi deşi tânăra a spus în ce pericol se află şi că aşteaptă de 45 de minute un echipaj de poliţie, dispecerul i-a dat un răspuns uluitor, care arată că autorităţile nu au învăţat nimic din cazul de la Caracal. Urmăriţi, mai jos, convorbirea audio:

"Tânără: Am mai sunat...

Dispecer: Nu a ajuns niciun echipaj?

Tânără: Nu. Am mai sunat şi acum 45 de minute, nu s-a calmat nimic, la fel de gălăgios sunt, tot la fel. Mie îmi este teamă să plec cu maşina înapoi unde am treabă.

Dispecer: Repet acelaşi lucru pe care vi l-au spus şi mai devreme, colegii mei vor interveni atunci când vor termina activităţile pe care le desfăşoară cum. Eu vă cred, dar mai mult nu vă putem ajuta.

Tânără: Eu vă cred, dar nu pot să aştept două ore după un echipaj.

Dispecer: Nu avem încotro, domnişoară!

Dispecer: Există varianta să durezeo jumătate de oră,  există varianta să dureze 2,3 sau 4 ore, nu ştiu când vor termina.

Tânără: Eu vă înţeleg. Şi dacă eu doresc acum să plec cu maşina şi domnul cu numărul de înmatriculare la fel mă va şicana şi mă va accidenta în trafic... 

Dispecer: Eu vă recomand să staţi în condiţii de siguranţă pentru dvs. până vor sosi colegii mei. Doamnă, eu vă cred, asta e recomandarea noastră. Nu avem cum. (...) Vă înţeleg supărarea, dar nu avem...

Tânără: Și cât timp ar trebui să aștept ca să pot pleca?

Dispecer: Habar nu am! Poate dura jumătate de oră, poate dura o oră, poate dura 20 de minute sau poate dura 3 ore. Habar nu am! Doamnă, domnișoară, să nu credeți că ei au altă treabă decât munca de poliție! Sunt la un caz unde cineva era amenințat cu un cuțit că este omorât. Adică trebuiau să fie acolo...

Tânără: Toate echipajele?

Dispecer: Nu toate, doamnă. V-am dat exemplu doar de unul. Asta este legislația. La revedere!", potrivit stenogramelor şi materialului AUDIO difuzat de Realitatea TV.

Aici AUDIO cu conversaţia:

 

Sursa: Realitatea TV

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel