Un nou atac armat în Florida. Un bărbat a împușcat o mamă cu un copil, apoi s-a sinucis

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un nou atac armat în Florida. Un bărbat a împușcat o mamă cu un copil, apoi s-a sinucis
Un nou atac armat în Florida. Un bărbat a împușcat o mamă cu un copil, apoi s-a sinucis

Un nou incident armat a avut loc, joi, în Florida, într-un supermarket din Palm Beach, unde trei persoane, printre care și un copil, au murit împușcate, informează CNN. Persoana care a deschis focul se numără printre morți, potrivit poliției. 

Împuşcăturile au avut loc într-un supermarket Publix din municipalitatea Royal Palm Beach, la 130 kilometri nord de Miami, a anunţat biroul şerifului din comitatul Palm Beach.

"La sosirea lor, agenţii au găsit trei indivizi decedaţi din cauza rănilor prin împuşcare", a scris poliţia pe Twitter. "Un bărbat adult, o femeie adultă şi un copil. Atacatorul se află printre persoanele decedate", a adăugat sursa fără să se ştie cine a tras focurile de armă. Forţele de ordine au izolat zona şi nu au furnizat alte informaţii deocamdată, cu excepţia faptului că nu mai era o situaţie de "trăgător activ". Această tragedie a avut loc după o serie de crime care au lovit sudul Floridei în ultimele zile.

Duminică seara, un atac armat în cursul unei la o petrecere de absolvire a colegiului a făcut trei morţi şi cinci răniţi la Miami. 
La 1 iunie, trei atacatori au ucis două persoane şi au rănit alte 21 după ce au deschis focul în faţa unui club de noapte din Hialeah, o localitate din comitatul Miami-Dade.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel