Un muncitor român s-a stins la serviciu, în Austria

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
austria_politie
austria_politie

Un muncitor român, în vârstă de 46 de ani, a murit, duminică, în Kühtai, Austria, după ce a căzut în bazinul de apă în timp ce lucra la șantierul centralei Tiwag. Colegii au sărit în ajutorul lui. A fost solicitat elicopterul de urgență.

Accident mortal a avut loc în jurul orei locale 09:45. Muncitorul român era ocupat cu lucrul la bazinul de apă construit din ciment de la șantierul centralei Tiwag. Dintr-o dată „a căzut în piscină fără influență exterioară”, potrivit poliției. 

Alți doi muncitori au sărit în ajutorul colegului lor și l-au scos din piscină. După acordarea primului ajutor, bărbatul de 46 de ani a fost transportat cu elicopterul medical de urgență la clinica Innsbruck.

 

Trei muncitori morţi şi şapte răniţi, în Gorj

 

Trei persoane au decedat şi alte şapte au fost rănite, marţi, în urma unui accident în care au fost implicate 25 de persoane.

Deoarece zona nu este accesibilă cu autospecialele de intervenţie, victimele vor fi transportate cu mijloace din dotarea carierei Jilţ Sud, pe o platformă betonată, unde se află echipajele de intervenţie.

Potrivit ISU Gorj, una dintre persoanele rănite este în drum spre spitalul Motru, două sunt în drum spre spitalul din Târgu Jiu şi una a fost preluată de elicopterul SMURD. Toate sunt conştiente şi cooperante în acest moment, a precizat sursa citată.

Potrivit primelor informaţii comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, a fost activat Planul roşu de intervenţie, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje de pompieri, paramedici şi ambulanţe. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel