Un mort și trei răniți după un accident devastator, în județul Bistrița-Năsăud

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un mort și trei răniți după un accident devastator, în județul Bistrița-Năsăud
Un mort și trei răniți după un accident devastator, în județul Bistrița-Năsăud

O femeie în vârstă de 50 de ani a murit și trei persoane au fost rănite, luni, în urma unui accident între două mașini, produs în localitatea Sieu Măgheruș, județul Bistrița-Năsăud.

Echipajele ISU Bistrița-Năsăud au găsit, la locul producerii accidentului din Sieu Măgheruș, patru victime, dintre care o femeie încarcerată și inconștientă. Celelalte victime, doi adulți și un copil, erau în afara mașinilor, conștiente și cooperante, fără leziuni care să le pună viața în pericol.

Femeia a fost extrasă din mașină de către ceilalți participanți la trafic, înainte ca echipajele de intervenție să ajungă la locul solicitării.

„Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, protocolul de resususcitare a fost început de medicul și asistentul medical din localitate și continuat de echipajele medicale. Din păcate, organismul femeii nu a răspuns manevrelor aplicate mai bine de 50 de minute, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului”, au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Două echipajde prim ajutor SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița–Năsăud au transportat băiețelul și pe cei doi bărbați la UPU SMURD Bistrița.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel