Un microbuz plin cu români, accident grav: O victimă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un microbuz plin cu români, accident grav: O victimă
Un microbuz plin cu români, accident grav: O victimă

Un bărbat a fost rănit marţi dimineaţa, după ce un microbuz cu opt persoane a intrat într-un autoturism, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Persoana rănită era pasager în autoturismul lovit de microbuz. Bărbatul, de 46 de ani, a suferit traumatisme la cap şi coloană, fiind transportat de o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

„La intrarea în municipiul Sibiu, dinspre Agnita, pe strada Ştefan cel Mare, şoferul unui microbuz transport persoane, condus spre Agnita, virează stânga şi intră în coliziune cu un autoturism condus dinspre Agnita. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui pasager din autoturism, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Vurpăr. În microbuzul condus de către un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Sălişte, se aflau 8 persoane, niciuna nu a suferit vătămări corporale. Şoferul autoturismului este un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Vurpăr”, a declarat Elena Welter.

Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. În zonă se circulă îngreunat. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel