Un kilogram de droguri, descoperit în locuinţa unui român aflat în arest la domiciliu

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Poliţiştii au descoperit şi ridicat un kilogram de droguri în urma unei percheziţii efectuate la locuinţa din municipiul Bistriţa a unui tânăr de 26 de ani, care deja se afla în arest la domiciliu.

Poliţiştii și procurorii DIICOT, au descoperit şi ridicat un kilogram de substanţe psihoactive în urma unei percheziţii efectuate la locuinţa din municipiul Bistriţa a unui tânăr de 26 de ani, care deja se afla în arest la domiciliu, scrie Agerpres. Potrivit autorităților, acesta era cercetat pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri.

"Ieri, 21 noiembrie, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bistriţa-Năsăud au efectuat o percheziţie la locuinţa unui tânăr, de 26 de ani, bănuit că ar fi deţinut substanţe psihoactive, în vederea comercializării. Tânărul era plasat în arest la domiciliu, la o adresă din Bistriţa, fiind cercetat pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri. În urma percheziţiei, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două pungi, care conţineau o substanţă albă, cristalină, fiecare de aproximativ 500 de grame, o pungă cu o substanţă cristalină, albă, de circa 100 de grame, 17 pliculeţe, care conţineau o substanţă cristalină, albă, 2 cântare electronice de mare precizie, 3 telefoane mobile şi 1.700 de lei", se arată în comunicatul transmis astăzi de IPJ Bistriţa-Năsăud.

 

Depistat după ce două persoane au achiziționat droguri de la tânărul de 26 de ani 



Perchezițiile au fost efectuate după ce poliţiştii au depistat două persoane care ar fi achiziţionat droguri de la tânărul în vârstă de 26 de ani. De asemenea, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, tânărul în cauză, alături de alte cinci persoane au fost conduse la sediul IPJ Bistriţa-Năsăud, pentru audieri.

Totodată, în urma percheziţiei, au mai fost ridicate dispozitive de cântărit de mare precizie, telefoane mobile şi suma de 1.700 de lei. Astfel, în urma probelor identificate și a verificărilor, procurorul din cadrul Biroului Teritorial DIICOT a dispus măsura reţinerii tânărului, pentru 24 ore, iar în cursul zilei de astăzi, el a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit autorităților, cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a produce efecte psihoactive, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel