Un investigator român ajunge în Italia pentru ancheta accidentului aviatic în care au murit Dan Petrescu și familia lui

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un investigator roman, delegat de Ministerul Transporturilor, a ajuns în Italia şi va participa la ancheta care vizează tragedia aviatică, în care a murit miliardarul Dan Petrescu.

În Italia urmează o amplă investigaţie la care vor participa, între alţii, şi un reprezentant elveţian al fabricii unde a fost realizat avionul Pilatus PC 12, un specialist din Canada, unde a fost fabricat motorul aeronavei, şi un român, pentru că avionul era înmatriculat în ţara noastră.

În această după-amiază, în Italia a ajuns un investigator român, potrivit Știrile PRO TV. El va colabora cu anchetatorii italieni, care au început deja să fotografieze locul dezastrului şi să măsoare la ce distanţă s-au împrăştiat bucăţile din avion. Potrivit presei din Milano, importante sunt şi mărturiile oamenilor din zonă, care ar fi văzut că avionul era cuprins de flăcări înainte să se prăbuşească.

Cutia neagră a aparatului a fost recuperată, iar anchetatorii vor afla astfel ce s-a întâmplat în ultimele momente dinaintea tragicului accident aviatic în care şi-au pierdut viaţa opt persoane, printre care şi un bebeluş.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel