Un ieșean a fost la un pas să fie tâlhărit de o minoră pe care a întâlnit-o pe un site pentru adulți

Eduard Pascu |
Data publicării:
Schimbare bruscă de situație. „Victima” a trimis mai multe mesaje vocale în care era de acord să întrețină relații intime
Schimbare bruscă de situație. „Victima” a trimis mai multe mesaje vocale în care era de acord să întrețină relații intime

Un bărbat a scăpat ca prin urechile acului de o tâlhărie pusă la cale de o adolescentă și doi amici.

La începutului lunii iunie 2020, fata în vârstă de 16 ani și-a creeat un cont pe un site dedicat întâlnirilor între adulți. Nu după mult timp a fost abordată de un ieșean. Au stabilit apoi o întâlnire. Adolescenta a pus la cale împreună cu alți doi prieteni. Când au ajuns la întâlnire fata i-a cerut ieșeanului să schimbe locul de întâlnire spre un altul mai ascuns. 

În tot acest timp, tânăra ținea legătura cu amicii careurmau să se prezinte și ei la locul întâlnirii. Odată ajunși între tânără și bărbat a pornit o partidă romantică moment în care cei doi complici urmau să intervină înarmați cu un electroșoc și cu un baston de cauciuc. Astfel cei trei sperau să obțină bani de la el, în urma unui șantaj, transmite Antena 3.

Deși fata a încercat din răsputeri să-l țină ocupat, ieșeanul s-a prins că ceva nu este în regulă. I-a văzut pe cei doi că se apropie dar a avut timp să se urce în mașină și să plece de acolo. A anunțat poliția iar făptașii au fost prinși.

Cei trei au fost trimiși în judecată pentru tentativă de tâlhărie calificată și șantaj. Adolescenta a fost obligată la măsura supravegherii pe o perioadă de cinci luni pentru că este minoră. Ceilalți doi complici au fost condamnați. Unul la doi ani și nouă luni de închisoare cu suspendare, pentru trei ani, respectiv la un an de închisoare.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel