Un designer român îmbracă baronesele și familiile regale

Echipa Stiri Diaspora / 19 dec 2015 Salveaza PDF Comentarii
La tăierea moțului, gemenii Principelui Albert și ai Principesei Charlene de Monaco au fost în centrul atenției, în creații de Galyna Pinzari.


Designerii români sunt apreciați peste hotare, inclusiv în rândul familiilor regale. După ce Alexandru Ciucu a devenit creatorul costumelor Principelui Albert de Monaco, un alt designer autohton a reușit să impresioneze familia acestuia prin ținutele vestimentare pe care le realizează.

 

Galyna Pinzari

Este vorba de Galyna Pinzari, un designer cu o experiență de peste 15 ani în domeniul modei care creează, la comandă, inclusiv hăinuțe pentru copii . Astfel se face că ținutele sale vestimentare au ajuns sa fie purtate de gemenii cuplului regal din Monaco.

 

 

Zilele trecute, la evenimentul care a prilejuit împlinirea unui an de viață, gemenii Principelui Albert și ai Principesei Charlene de Monaco au fost din nou in centrul atenției, de această dată fetița purtând o superbă rochiță creată de designerul romîn Galyna Pinzari.

 

 

Colecțiile româncei sunt, de câțiva ani, in voga pe Coasta de Azur, rochiile semnate de Galyna fiind purtate și de femei de afaceri și de baronese din Monte Carlo.


SURSA: ADPM

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25