Un curier român, dat în urmărire naţională, a fost prins de poliţişti când stătea la coadă pentru o comandă

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un tânăr curier, de 22 de ani, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri de risc, a fost prins de poliţişti în timp ce stătea la coadă pentru a ridica o comandă într-un complex comercial din București.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, care fusese condamnat la închisoare pentru trafic de droguri de risc, a fost prins de poliţişti în timp ce stătea la coadă pentru a ridica o comandă într-un complex comercial din Capitală.

Potrivit ObservatorNews, bărbatul era dat în urmărire naţională, iar pe numele acestuia existau două mandate de executare, emise incă din data de 3.12.2020 de Tribunalul Bucureşti.

„Joi, 4 noiembrie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele unei tânăr, în vârstă de 22 de ani, condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În urma exploatării unor date şi informaţii, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au acționat, la data menționată, în vederea punerii în executare a două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele unui tânăr care se afla astfel în urmărire națională. Cel în cauză a fost depistat şi imobilizat într-un complex comercial din Capitală. Tânărul a fost încarcerat”, spun poliţiştii.

 

Român, arestat pentru trafic de droguri de mare risc. Bărbatul închiriase două garaje, în care își desfășura activitatea

 

Un caz asemănător s-a întâmplat recent cu un harghițean care a fost reținut pentru trafic de droguri de mare risc. Bărbatul a fost arestat pentru o perioadă de 30 zile, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, în acest dosar fiind efectuate mai multe percheziţii domiciliare, informează DIICOT şi IGPR.

Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2021, în municipiul Odorheiu Secuiesc, un bărbat ar fi închiriat două garaje, în scopul disimulării şi comercializării drogurilor şi produselor accizabile. Faţă de alte şase persoane sunt efectuate cercetări pentru stabilirea activităţii infracţionale, se precizează în comunicatul IGPR.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate droguri, ţigarete posibil provenind din contrabandă, alcool sustras de la plata accizelor, diferite sume de bani și telefoane mobile. Sursele citate menţionează că la data de 1 noiembrie bărbatul a fost reţinut, pentru de 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel