Un copil din Ucraina rănit a fost spitalizat la Moscova. Medicii se luptă pentru viața fetiței

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cum să sprijiniți și să calmați un copil în timpul războiului
Cum să sprijiniți și să calmați un copil în timpul războiului

O fetiță în vârstă de doi ani din Ucraina a fost transportată de urgență la Moscova pentru a fi spitalizată. Aceasta s-a prezentat cu răni în urma exploziei unei mine, informează TASS pe 8 martie.

Se precizează că fetița a fost spitalizată la Institutul de Cercetare în Chirurgie Pediatrică de Urgență și Traumatologie din Moscova.

"O fetiță în vârstă de doi ani a fost adusă din satul Zhuravlevka, regiunea Kharkiv din Ucraina, la Institutul de Cercetare în Chirurgie Pediatrică de Urgență și Traumatologie", se arată în comunicat.

Potrivit comunicatului, medicii se luptă pentru viața copilului. Se precizează faptul că explozia care a avut loc și în urma căreia fetița a fost rănită, a avut loc pe 6 martie. Aceasta a plecat la spitalul din Rusia încă din prima zi. Se raportează că organele de drept au lansat o anchetă.

După cum a raportat agenția de știri Krasnaya Vesna, provocările sunt efectuate de radicalii ucraineni spre coridoarele umanitare. Astfel, bombardamentele din Mariupol perturbă evacuarea locuitorilor orașului. Naționaliștii ucraineni țin practic oamenii ostatici.

Potrivit informațiilor din dimineața zilei de 8 martie, numărul locuitorilor din RPD, RPL și Ucraina care au ajuns în Rusia se apropie de 200 de mii. Printre aceștia, aproape 50 de mii de copii.

Reamintim că autoritățile de la Kiev au refuzat coridoarele umanitare propuse de Rusia, calificându-le drept inacceptabile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel