Un camion, plin cu dulciuri, s-a răsturnat în albia unui râu din județul Vaslui

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un camion, plin cu dulciuri, s-a răsturnat în albia unui râu din județul Vaslui. Sursa - ISU Vaslui
Un camion, plin cu dulciuri, s-a răsturnat în albia unui râu din județul Vaslui. Sursa - ISU Vaslui

Un camion, încărcat cu dulciuri, s-a răsturnat, miercuri după-amiază, în albia unui râu din județul Vaslui, după ce i-a explodat un pneu, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.  

Șoferul și pasagerul au fost răniți. Acesta din urmă a suferit leziuni grave. Accidentul rutier grav a avut loc, miercuri, pe raza localității Siliștea, în apropiere de orașul Negrești, județul Vaslui. 

Potrivit primelor cercetări,  accidentul a fost produs de explozia unui pneu. Respectiv, șoferul a pierdut controlul asupra volanul, iar tirul s-a răsturnat peste un pod în albia unui râu, relatează Digi24.

La fața locului au fost trimise echipaje de ambulanță și descarcerare. Atât șoferul, cât și pasagerul care îl însoțea au fost răniți. Acesta din urmă a suferit leziuni grave.

„În urma accidentului rutier au rezultat două victime. Un bărbat în vârstă de 48 ani a suferit traumatisme ale membrelor superioare și inferioare fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, de către ambulanța SMURD. Conducătorul auto a refuzat transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

O parte din produsele transportate au fost distruse. Polițiștii au întocmit, pe numele șoferului, dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,08 mg la mie alcool pur în aerul expirat. Urmează a fi recoltate și probe biologice. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel