Spania. Un câine a atacat cu brutalitate o femeie. Polițiștii au fost nevoiți să îl împuște pentru a-l opri

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Muncitor român, în stare gravă, după ce a fost zdrobit de paleții pe care îi transporta.
Italia. Muncitor român, în stare gravă, după ce a fost zdrobit de paleții pe care îi transporta.

În Mar del Plata, Spania, o femeie în vârstă de 78 de ani a fost spitalizată după ce a fost atacată cu brutalitate de un câine Rottweiler. Polițiștii nu au putut să îl oprească până n l-au imobilizat cu un glon

Femeia a fost mușcată grav în zona brațelor și a picioarelor. Episodul a avut loc luni după-amiază. Doamna a fost interceptată de câine în momentul în care a ieșit în curtea casei sale.

Surse din poliție au precizat că animalul a început să o muște "de ambele brațe, în cvadriceps și coapse". Alarmate de țipetele ei, persoanele care locuiau în zonă au sunat la 112. Așa au ajuns la fața locului agenții de la Secția 15 de poliție, dar nu au reușit să calmeze câinele în niciun fel.

Mai mult, animalul părea "turbat" și chiar a încercat să se năpustească asupra agenților de poliție.

 

Femeie este internată la spital, iar câinele a fost tratat după împușcătură

 

În acest context, unul dintre agenți a decis să împuște animalul în picior pentru a-l imobiliza. În momentul în care a fost împușcăt, câinele s-a întors și a intrat în casă.

După teribilul eveniment, la fața locului a sosit SAME, care a transferat-o pe bătrână la Spitalul General Interzonal pentru pacienți grav răniți, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale și este în prezent internată, potrivit Télam.

Fiul femeii a sosit la casă la câteva minute după ce s-a întâmplat nenorocirea și a chemat un medic veterinar pentru a trata câinele. După comiterea faptei, a fost deschis un dosar pentru "vătămare corporală" adjudecat la Unitatea funcțională de instrucție 11 de infracțiuni din culpă, sub comanda procurorului Pablo Cistoldi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel