Un bloc întreg, scufundat în mizerie și miros insuportabil: Un român plecat în străinătate refuză să curăţe apartamentul unde a murit mama sa

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
craiova_focar
craiova_focar

Mizeria din apartamentul unei femei, găsită moartă în locuinţă, după zece zile, a devenit motiv de scandal pentru locatarii dintr-un bloc din Craiova.

 

Mai exact, este vorba despre blocul 175 P din cartierul Craioviţa Nouă. Locatarii sunt revoltaţi din cauza unei foste vecine, care aduna gunoiul din tomberoane, pe care îl aducea în apartamentul de la etajul al III-lea. În plus, creştea pisici în locuinţă. Astfel, un miros greu de suportat persista pe scara blocului.

Potrivit gds.ro, vecinii au tot încercat să rezolve situaţia vecinei de la etajul trei, dar fără succes. Recent, femeia a decedat, iar vecinii au găsit-o moartă în apartament după aproximativ zece zile. Cadavrul a fost ridicat, dar mizeria până la tavan a rămas.

Locatarii îşi doresc ca acea sursă de infecţie din  apartament să dispară.  Autorităţile nu-i ajută cu nimic. Spun că este o locuinţă privată şi nu pot interveni. Nici asociaţia de proprietari nu poate intra în apartamentul cu pricina. Cât despre familia decedatei, vecinii povestesc că aceasta are o fiică bolnavă şi un fiu, care acum este plecat din ţară. Însă nici acesta nu a venit să curăţe apartamentul care  a devenit focar de infecţie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel