Un bloc întreg, evacuat, după ce un român a vrut să se răzbune pe o vecină

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Locatarii unui bloc din Ploiești au fost evacuați, sâmbătă, din cauza unui miros înţepător. Oamenii au simțit că se sufocă în case.

Un bloc de locuințe din Ploiești a fost evacuat, ieri, după ce oamenii au sesizat un miros înţepător. Sursa mirosului nu este nici acum cunoscută, dar oamenii au fost scoși preventiv din imobil. Potrivit pompierilor, mirosul s-a simțit la parter și la etajul întâi.

În zonă a fost trimis şi un echipaj specializat în detectarea unui eventual pericol de contaminare chimică. ISU Prahova a anunțat că echipa de cercetare chimică, biogică, nucleară a făcut măsurătorile, stabilind că aerul are o calitate normală. „Nu au fost identificate substanțe periculoase. Locatarii pot intra în siguranță în locuințe”, au spus pompierii în urma verificărililor.

 Până la urmă, locatarii au aflat ce s-a întâmplat. Un locatar deranjat de o altă vecină care crește câteva pisici este cercetat pentru acest incident, după ce  ar fi pulverizat în clădire o substanţă periculoasă. El ar fi aruncat substanţa pe holurile blocului pentru a se răzbuna pe vecina ale cărei pisici i-ar fi omorât papagalul.

Locatarul bănuit că a împrăştiat substanţa periculoasă a fost dus la audieri, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

„Nu a murit nimeni, nici măcar pisicile, filmaţi-le! Nu e o nenorocire, credeţi ca nu aş fi recunoscut? Da, eu m-am enervat si am pus. Dar cum să spun dacă nu am făcut eu? Luni mă vor chema, am promis că mă duc, să-mi ia amprente şi să dau testul poligraf”, a declarat locatarul pentru presa locală.

Alerta vine după ce, luna trecută, o femeie și doi copii au murit în urma unei deratizări făcute într-un bloc din Timișoara cu substanțe extrem de toxice. Zeci de locatari au ajuns atunci în spital, blocul fiind evacuat de urgență.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel